Müüa margikogu

Siia võiksid huvilised paigutada oma filateeliaga seotud müügipakkumised
Post Reply
Varasuvine
Posts: 1
Joined: 04.05.2016 11:45

Müüa margikogu

Post by Varasuvine »

Müügiks pakkuda margikogu. Ise kahjuks filatelist pole, seetõttu olen huvitatud seisvast kastide, ja nende sees olevate albumite virnast kuidagi viisi lahti saada. Kuskilt peab alustama ja siin ma siis olen. Ootan mingeidki pakkumisi. Huvitatud olen muidugi kogu korraga müümisest, kui vähegi võimalik.
Lisan ka lingi, kus on albumitest tehtud pildimaterjal kastide ja albumite kaupa.

https://www.dropbox.com/sh/nxsa1t45rnq1 ... zCF-a?dl=0

Kui soov otse suhelda, siis aadress on velloparder@hot.ee.
Ragner
Posts: 11
Joined: 18.01.2005 04:14
Contact:

Re: Müüa margikogu

Post by Ragner »

Tere!

Vau, tegu mahuka koguga. Põnev vaatamine! Ei vaadanud läbi kõiki slaide, aga ilmselgelt tundub kvaliteet sümpaatne. Eestist usun, et tervele kogule pole kerge ostjat leida. Võib vedada madala hinnaga osta.ee's, aga parim võimalus usun, et ebay. Seal võib juhtuda, et paari margi pärast mõni tegelane riskib terve loti ära ostmisega jne. On ka tegelasi, kes spetsialiseeruvad suurte lottide kokkuostule jms. Siiski on tegu nii suure mahuga, et raske öelda kuidas läheb. Kogu pole ka konkreetne teema või kronoloogiline kogu, mis on tunduvalt lihtsam tervikmüük.

Rariteete silma minul ei jäänud. Aga samas.. mõned näited olid väga lootustandvad, et kes teab miskit kallimat äkki on ka peidus!
Eestis keegi UK klassikat väga ei kogu, aga seal nägin paari väga kena näidet. Red penny perf. 1854 võib hea õnne korral olla kallis (pigem küll sul odavam 2-3 taalane versioon)

https://www.dropbox.com/sh/nxsa1t45rnq1 ... 160008.JPG

(kohe seal paremal nurgas)

Tundub, et ka sul pisike lõik uuemat Eesti kronoloogilist kogu. Ei tea muidugi kui palju sul alates 1991- kronoloogilist on. ( nt 1991-2005 täiskogu MNH hind on üksi juba sümpaatne)

Siin jäi silma kaks väga ilusat näidet. Tundub, et seisukorda hea. King George V punane ja pruun soliidse hinnaga müük ka eraldi. Olenevalt seisukorrast.
http://www.stampworld.com/en/stamps/Gre ... 822&page=4

https://www.dropbox.com/sh/nxsa1t45rnq1 ... 160007.JPG

Raske on panna tervikogule siin hoobist hinda, aga eeldan nende näidete põhjal, et miks mitte võiks 500 EUR olla teoreetiliselt võimalik. Paar klassikalist soome 19 saj näidet võivad ka olla sul kallimad. Samas pigem läheks kogu müügiks madala alghinnaga settingus. Ostja võtab alati siin riskid.

Palju edu müügis!
Post Reply

Return to “Müük”