Veebinäitus DAGO 2009

Teated parajasti päevakorral olevatest sündmustest ja uudistest, mis filatelistidele Eestis huvi võiks pakkuda
Post Reply
elmo
Administraator
Posts: 4299
Joined: 08.08.2004 13:44

Veebinäitus DAGO 2009

Post by elmo »

1. detsember 2009. a. 0:57
[filateelia:3956] DAGO 2009
Head listikaaslased!

Meil on heameel teatada, et veebinäitus DAGO 2009 on vaatamiseks avatud aadressil
http://www.filateelia.ee/dago2009/index.html

Väliselt on näitus väga sarnane kaks aastat tagasi toimunud DAGO 2007 näitusega. Nii võiks paljudele asi tuttav olla. Sarnane on näitus ka mahuliste näitajate poolest. Eksponaate on 25 asemel 26 ja pisut suurem on ka lehtede ning stendide koguarv. Püüdsime kujundada võimalikult eripalgelist väljapanekut. Väga hea, et selles osas saime tõhusat tuge kogujatelt väljaspool Hiiumaad. Soomest on seekord osalejaid kaks: Per Gustavsson ja Jukka Sarkki. Tallinnast on osalejaid kolm: Viktor Kuik, Helbe Liin ja Ago Papp ning Tartust kaks: Peeter Pärn ja Eesti Rahva Muuseumi Postimuuseum. Hiiu Kogujate Seltsi liikmeist osaleb seekord viis. Kui enamasti on igalt osalejalt 1-2 kogu, siis Jaan Otsason on välja pannud 13 kogu ehk pool näitusel olevatest kogudest.

Eksponaate siin põhjalikumalt tutvustama ei hakka. Eks igaüks vaatab ise järele. Näitust saab vaadata 10.01.2010 õhtuni. Usume, et sellest piisab vaatamata sellele, et käimas on aasta viimase kuu ning pühade eelne tegevusrohke aeg.

Näituse sisulise poole ja kogude valikuga tegelesin mina. See tähendab, et kõigi selle valdkonna küsimuste ning ettepanekutega palun pöörduda minu poole.

Enamiku Hiiumaa ja Tallinna kogude puhul oli minu hooleks ka kogude skaneerimine. Soomest ja Tartust saabusid eksponaadid digitaalsel kujul. Suur tänu -- see oli tublisti abiks.

Näituse tehnilise poolega olid sel korral ametis Rain ja Raul Viigipuu. Kui näituse vaatamisel tekib mingeid tehnilise probleeme või on muid küsimusi näituse tehnilise toimimise alal, siis kirjutage Rainile aadressil rain.viigipuu@filateelia.ee

Mõistagi võib näituse kohta ka listi vahendusel arvamust avaldada. See võimalus on eelkõige otstarbekas siis, kui oma arvamusele oodatakse kommentaare ka teistelt listi liikmetelt. Oleme Rainiga listi lugejad ning valmis ka listi vahendusel näituseteemadel arutlema.

Viide näitusele sai paigutatud ka http://www.filateelia.ee avalehele, et oleks aadressi lihtsam meeles pidada ja võimalikele huvilistele edasi öelda. Igasugune kaasabi näituse tutvustamisel ja reklaamimisel on äärmiselt teretulnud. Hiiu Kogujate Seltsil puudub raha näituse reklaamimiseks ning sedavõrd rohkem püüame kasutada tasuta reklaami võimalusi.

Head näituse vaatamist soovides
Rain, Raul ja Elmo Viigipuu
Täna tehti muutusi ERM Postimuuseumi eksponaadi osas. Näituse ettevalmistuse käigus tekkis mõningane segadus kogusse kuuluvate lehtede järjekorra osas ning sinna olid sattunud ka mõned teemaga mitte seonduvad lehed. Niisiis korrigeeriti täna lehtede järjekorda ning võeti välja 5 lehte. Vabandame selle väikese segaduse pärast ning loodame et see vaatajaid palju ei seganud.

Ootame siia foorumiteemasse arvamusi ja kommentaare nii üksikute näituse eksponaatide kohta kui ka kogu näituse kohta tervikuna,
Post Reply

Return to “Parajasti päevakorral”